Tuesday , April 30 2024

Seful Romsilva, revocat din functie: E implicat in dosarul retrocedarilor ilegale

adam craciunescu

Ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, a semnat, miercuri, un ordin prin care este revocat din functie seful Romsilva, Adam Craciunescu (foto), implicat intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA legate de retrocedari ilegale de paduri.
“Miercuri, 13 ianuarie 2016, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, a semnat ordinul de revocare a domnului Adam Craciunescu din calitatea de membru in Consiliul de Administratie al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.
Referitor la functia de director general al RNP Romsilva, ocupata de domnul Adam Craciunescu, Conform OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, singura autoritate care poate numi sau revoca directorul general este Consiliul de Administratie”, noteaza Ministerul Mediului intr-un comunicat remis presei.
Adam Craciunescu este cercetat in libertate in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, in care sunt implicati, printre altii, fostii deputati PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam.
Seful Romsilva e acuzat de savarsirea infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat si abuz in serviciu.

Vezi si

Finanțarea autostrăzii A7 a fost aprobată de deputați

Plenul Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, contractul de finanţare, în valoare de 600 de milioane …