Tuesday , April 30 2024

Reactii in presa internationala dupa infrangerea Simonei: Saraca Halep, demolata, umilita, de nerecunoscut

us open halep

Presa internationala, despre eliminarea Simonei Halep de la US Open
Reactii extrem de acidei aparute in presa internationala dupa infrangerea pe care Simona Halep a suferit-o in semifinalele de la US Open, in fata italiencei Flavia Pennetta.

 BBC: Pennetta a pedepsit-o pe saraca Halep! Clasamentul sugera ca Halep ar fi trebuit sa joace o finala cu Serena, dar numarul doi mondial a fost de nerecunoscut. Amanarea meciului programat joi nu a improspatat-o pe romanca, iar Pennetta a parut mult mai in forma.

Tennis World USA: Flavia Pennetta a demolat-o pe Simona Halep si a ajuns in finala! Flavia a jucat un tenis facinant si a umilit-o pe ocupanta locului doi WTA. Halep nu a fost ea insasi, a comis multe greseli nefortate si i-a dat practic meciul italiencei.

Sports Illustrated: Pennetta a rapus-o pe Halep si avanseaza in finala US Open! Simona a avut un singur moment bun, in startul setului secnud, cand a castigat trei game-uri consecutive si a parut ca-si regaseste jocul.

Ubitennis (Italia): Flavia Pennetta e in istorie! O nebunie de meci! Nu am vazut-o niciodata pe Pennetta jucand atat de bine! Si astazi a facut-o de la primul pana la ultimul punct!

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …