Wednesday , May 1 2024

Bucovina Pojorâta, victorie de moral pe terenul Ceahlăului

Formaţia suceveană s-a impus în meciul amical disputat marţi în fieful nemţenilor, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Coman şi Apostăchioaie.  “Nu are rost să ne îmbătăm cu apă rece, pentru că a fost un simplu meci amical”, a recunoscut antrenorul Dănuţ Mândrilă  

Liga 3. Sporting - Pojorata [800x600]

Bucovina Pojorâta şi-a trecut în cont a doua victorie în meciurile de pregătire din această vară, una de moral, obţinută marţi după-amiază, pe terenul fostei prim-divizionare FC Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-1.

Aflată la primul test după cantonament, trupa antrenată de Dănuţ Mândrilă a deschis scorul în minutul 40, prin Coman, în urma unei acţiuni personale pe partea dreaptă în care a ridiculizat întreaga apărare a gazdelor. Oaspeţii şi-au dublat avantajul în debutul reprizei secunde, printr-un alt jucător sub 19 ani, Apostăchioaie, adus de la FC Viitorul, via LPS Iaşi, acesta punctând dintr-o pasă a lui Pădurariu. Golul de onoare al formaţiei nemţene a picat în minutele de final ale întâlnirii şi a fost semnat de Pintilie, după o acţiune colectivă de atac.

Bucovina Pojorâta a început în formula: Puianu – Cristescu, Patca, Kuruc, Duţică, Apostăchioaie, Stănescu, Jardă, Colţa, Coman, Rus. Antrenor: Dănuţ Mândrilă. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Pop, Turiţă, Răzlog, Iuga, Ivan, Mercaş, Martin, Căinari, Pădurariu, Vicliuc.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Calancea – Gheorghiu, Masella, Gorea, Stahie – Tăbăcariu – Chitoşcă, Drăghiceanu, Stefănescu, Popadiuc – Balint. Antrenor: Costel Ilie. Pe parcurs au mai intrat: Barna, Călin, Mateciuc, Ichim, Bobric, Pintilie, Barb, Nedelcu, Iovu şi Lupei

„A fost un test util pentru noi, jucat în cele mai bune condiţii, pe arena centrală. A fost un joc dominat în totalitate de noi, dar nu are rost să ne îmbătăm cu apă rece, pentru că a fost un simplu meci amical. Important este să rămânem serioşi şi să muncim la fel de mult în continuare”, a declarat antrenorul de la Pojorâta, Dănuţ Mândrilă.

In următorul meci amical, Bucovina Pojorâta va întâlni astăzi, pe teren propriu, divizionara a treia Inter Dorohoi. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …