Tuesday , April 30 2024

RĂZBOI ÎNTRE MĂRUŢĂ ŞI CAPATOS: SMS scandalos. Totul a pornit de la violul din Vaslui

capatos-maruta

Catalin Maruta l-a dat in vileag pe Dan Capatos. Acesta din urma l-a criticat ca a prezentat-o in direct pe eleva violata la Vasdlui, dar pe de alta parte se ruga de el ca sa o aduca in emisiunea sa pe fata si pe mama ei.
In editia de miercuri a emisiunii “La Maruta”, prezentaorul Catalin Maruta a prezentat un mesaj pe care l-a primit de la colegul sau de breasla Dan capatos, cel care l-a criticat ca a prezentat-o in direct pe eleva violata de sapte brute la Vaslui.
La emisiune il critica pe Catalin Maruta, dar pe de alta parte ii trimitea mesaje prin care se milogea de moderatorul de la Pro TV, intrebandu-l cum ar putea sa le aiba si el in show-ul sau pe eleva si pe mama ei.
“Mesajul a fost primit ieri la ora 6:22 minute. Dan Capatos lua foc, dar ei difuzau imaginile. Iata ce imi scria: “Suriorule, crezi ca am si eu vreo sansa sa o iau pe mama si fata in emisiune diseara fara sa iti incurc lucrurile?”. I-am raspuns: “Te-as ajuta cu mare drag, dar din pacate nu am cum. Vom continua subiectul si maine si este complicat cu cei de la Vaslui. Te inteleg si multa bafta”. Dan Capatos spre sa nu se supere, dar ipocrizia asta… de a te duce la televizor si a spune… uite ce au facut acolo, au dat interviu si apoi luau imagini si le difuzau nu este fair-play. Noi am vrut sa ajutam aceasta fata”, a spus Catalin Maruta in editia de miercuri a emisinii sale, potrivit Cancan.
 
 

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …