Friday , May 3 2024

Traian Băsescu, în vizită la Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu

basescu-udrea

Fostul şef de stat Traian Băsescu a fost marţi seara în vizită la Elena Udrea, care se află în prezent la arest la domiciliu în dosarul “Gala Bute”, potrivit România TV.
Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat încă de luni, într-un interviu la  psnews.ro, că o va vizita pe Elena Udrea, însă că fosta şefă PMP are “mare nevoie de linişte”, după ce a stat 72 de zile în detenţie.
Citeşte şi: Băsescu: Aş fi necistit să spun că nu e o legătură între prezenţa lui Udrea în arest şi ieşirile mele publice
Fostul şef al statului a precizat că a înțeles că Elena Udrea a stat 72 de zile într-o celulă destul de mică şi crede că “ce îi trebuie acum este să vadă că poate sta singură într-o cameră”.
Întrebat ce anume va discuta cu Elena Udrea, Băsescu a spus că vor vorbi lucruri “care o privesc pe ea, în primul rând”.
 
 

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …

One comment

  1. Ma dezgusta acest nesimtit . Sa lasi femeia acasa si sa te duci la fufe in vazul tuturor este pentru mine un lucru care nu il pot admite , ci pur si simplu detest comportamentul acestui saltimbanc.