Friday , May 24 2024

Traian Băsescu, în vizită la Elena Udrea, aflată în arest la domiciliu

basescu-udrea

Fostul şef de stat Traian Băsescu a fost marţi seara în vizită la Elena Udrea, care se află în prezent la arest la domiciliu în dosarul “Gala Bute”, potrivit România TV.
Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat încă de luni, într-un interviu la  psnews.ro, că o va vizita pe Elena Udrea, însă că fosta şefă PMP are “mare nevoie de linişte”, după ce a stat 72 de zile în detenţie.
Citeşte şi: Băsescu: Aş fi necistit să spun că nu e o legătură între prezenţa lui Udrea în arest şi ieşirile mele publice
Fostul şef al statului a precizat că a înțeles că Elena Udrea a stat 72 de zile într-o celulă destul de mică şi crede că “ce îi trebuie acum este să vadă că poate sta singură într-o cameră”.
Întrebat ce anume va discuta cu Elena Udrea, Băsescu a spus că vor vorbi lucruri “care o privesc pe ea, în primul rând”.
 
 

Vezi si

MAE: Un diplomat rus a fost declarat persona non grata pe teritoriul României

Autoritățile române au decis declararea persona non grata pe teritoriul României a unui diplomat din …

One comment

  1. Ma dezgusta acest nesimtit . Sa lasi femeia acasa si sa te duci la fufe in vazul tuturor este pentru mine un lucru care nu il pot admite , ci pur si simplu detest comportamentul acestui saltimbanc.