Sunday , April 28 2024

Antena 1, amenda uriasa pentru obscenitati si reconstituirea unei crime

gherghe

CNA a amendat marti postul de televiziune Antena 1 cu 100.000 de lei, pentru ca in emisiunile “Acces direct”, “Un show pacatos” si “Super bingo Metropolis” s-au incalcat legile audiovizualului.
In aceste programe s-a folosit un limbaj injurios, s-a reconstituit o crima si au fost exploatate sentimentele unor minori, ceea ce contravine reglementarilor din audiovizual, scrie Mediafax.
In timpul sedintei de marti, avocatul postului Antena 1, Daniel Ionascu, i-a acuzat pe membrii Consiliului de abuz in serviciu, pentru ca nu au respectat unele proceduri cand au dat amenda.
Discutiile au degenerat, iar membrii CNA i-au reprosat lui Ionascu faptul ca atitudinea sa este incalificabila. Avocatul a ripostat spunand ca, daca mai este numit astfel, va face plangere penala.
In cele din urma, CNA a stabilit ca in cele trei emisiuni s-au incalcat mai multe articole din legislatia audio-video, mai ales cele referitoare la protectia minorilor.
In timpul unei editii a emisiunii “Acces direct” au fost exploatate sentimentele unor minor, iar in alta s-a facut reconstituirea unei crime. Totodata, in programele “Un show pacatos” si “Super bingo Metropolis” s-a folosit un limbaj injurios si au fost facute gesturi obscene.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …