Tuesday , April 30 2024

CTP, critici fara menajamente pentru PONTA și IOHANNIS, DUPĂ DEZBATERE

CTP

Cristian Tudor Popescu a scris pe  gandul.info  un editorial intitulat ”Magistrul Loază și Elevul Forfotă”, în care este foarte critic la adresa lui Victor Ponta și Klaus Iohannis, făcând referire la participarea acestora la dezbaterea de la Realitatea TV. Astfel, acesta il numește pe Ponta ”tupeist și nesimțit”, iar pe Iohannis l-a comparat cu un ”elev loază”.
Editorialul poate fi urmărit în cele ce urmează:
”Ce are în comun cu seriozitatea şi lucrul bine făcut buzna d-lui Iohannis în studioul Realitatea TV, anunţată cu 45 de minute înainte de ora 20, când urma să vină Ponta singur? Lucrul bine făcut se face pe nepusă masă? Ce are în comun cu seriozitatea şi lucrul bine făcut faptul că dl. Iohannis a venit la o confruntare pentru preşedinţia României fără niciun document şi fără pregătirea tehnică a dezbaterii? Ce are în comun cu seriozitatea şi lucrul bine făcut anunţul de pe Facebook în care candidatul ACL spune că se va duce la întâlnirea cu dl. Ponta „lăsând orgoliile la o parte”?
Să înţelegem, deci, că dl. Iohannis s-a lăsat condus până ieri de orgolii în respingerea ofertelor de întâlnire, eveniment important pentru întreaga naţiune? Victor Ponta a vrut să treacă drept profesor care ia un elev la întrebări. A aruncat deci un val de cifre şi afirmaţii asupra lui Iohannis, în unele cazuri plusând şi blufând, după cum arată verificările făcute de ziarul Gândul. Iar mimica feţei, gesturile, forfota, limbuţia, mişcările ochilor l-au făcut să arate ca un ucenic agitat. Dl. Iohannis a arătat ca un profesor, chiar ca un magistru: a vorbit mult mai puţin, cu pauze mari între cuvintele rostite apăsat, magister dixit, afişând o faţă impenetrabilă şi o privire fixă. În schimb, conţinutul vorbirilor sale a fost cel al unui elev loază, care încearcă să se „scoată” cu trucuri verbale ieftine. Pe scurt, Ponta a fost cum îl ştiam, tupeist, superficial, şmecher, nesimţit, Iohannis a fost cum nu-l ştiam – improvizat, inconsistent, bombastic, omul lucrului făcut pe picior. Victor Ponta n-a reuşit să-şi salveze aparenţa, Klaus Iohannis a lăsat să i se vadă, pentru prima dată, esenţa.”
 
 

Vezi si

Atenționare MAE: Greve în lanț pe Aeroportul Heathrow din Londra. Prima, a Poliției de Frontieră, până pe 2 mai

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Unit al Marii …

One comment

  1. cetatean satul de acest mos teaca

    domnule mos teaca, parca ieri citeam articole tale de lauda la adresa lui mos cute. Crezi ca ideile tale aduc ceva nou. Poate te crezi singurul in stare sa faci analiza politica? pe departe ai ramas o relicva a perioadei de haos, de smecherie, de hitru manat de ambitie care depasesc puterea ta de perceptie. Lasate de analiza a societatii, pentru ca datorita unora ca tine, celui care astepta ca moartea sa vina citind ziarul, am ajuns unde am ajuns.
    Cred ca locul tau este undeva la groapa istoriei. Acolo iti este locul.