Tuesday , April 30 2024

Magazinele din Siminicea, luate cu asalt de hoti

~n diminea]a zilei de joi, în jurul orei 06.00, agen]ii Postului de Poli]ie Siminicea au fost sesiza]i de c\tre Corneliu B. `n v=rst\ de 42 ani [i Vasile A. de 63 ani, ambii din comuna Siminicea, despre faptul c\ în noaptea de miercuri spre joi, persoane necunoscute au p\truns prin efrac]ie în magazinele mixte apar]inând a dou\ societ\]i comerciale din localitate, ai c\ror administratori sunt, de unde au sustras mai multe produse.
Cu ocazia cercet\rilor efectuate la unul din magazine, s-a constatat c\ indivizi necunoscu]i, prin for]area cu un levier metalic a celor trei lac\te de la gratiile metalice ce asigurau u[a de acces, au p\truns în magazin, de unde au sustras mai multe produse alimentare, b\uturi, dulciuri, produse cosmetice, detergen]i [i un DVD, valoarea prejudiciului ridic=ndu-se la suma de aproximativ 850 lei.
Cu ocazia cercet\rilor efectuate la cea de-a doua loca]ie s-a constatat c\, persoane necunoscute, prin for]area cu un levier metalic a lac\tului [i apoi a yalei cu care era asigurat\ u[a de acces, au p\truns în magazin, de unde au sustras mai multe produse alimentare (conserve, carne [i preparate din carne), dulciuri [i un DVD, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.250 lei.
Întrucât nu au luat toate m\surile care se impun, cu privire la paza obiectivelor, cei doi administratori ai magazinelor au fost sanc]iona]i contraven]ional, în conformitate cu prev. Legii nr. 333/2003 [i a HG nr. 1010/2004. Cercet\rile sunt continuate sub aspectul comiterii infrac]iunilor de „furt calificat”, în vederea identific\rii autorilor [i recuper\rii prejudiciilor. (O.S.)

Vezi si

Primarul Lungu: A fost semnat contractul pentru noua autobază destinată transportului metropolitan

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat, marți dimineață, că a fost semnat contractul de …