Friday , May 10 2024

Un motor si o cutie de viteze, disparute de langa un bloc

Miercuri la ora 14.05, prin serviciul de urgen]\ 112, Doina R. `n v=rst\ de 53 ani din municipiul Suceava a sesizat faptul c\ `n aceea[i zi, `n jurul orei 14 a observat c\ din apropierea blocului unde locuie[te, au fost sustrase o cutie de viteze [i un motor, componente demontate anterior de pe autoturismul s\u [i depozitate `n exterior.
Din cercet\rile efectuate de poli]i[tii deplasa]i la fa]a locului, s-a stabilit c\ `n cursul prim\verii anului 2009, fiul reclamantei a demontat de pe unul din autoturismele personale, motorul [i cutia de viteze, depozit=ndu-le `n exterior l=ng\ zidul blocului de pe strada Octav B\ncil\, inten]ion=nd s\ le foloseasc\ ca piese de schimb la alte dou\ autoturisme proprietate. Cercet\rile sunt continuate `n vederea identific\rii autorilor [i recuper\rii prejudiciului cauzat, a c\rui valoare se ridic\ la suma de aproximativ 3.000 lei. (O.S.)

Vezi si

Fiecare elev de la Liceul cu Program Sportiv are propriul dulăpior pentru rechizite și lucruri personale. Telefoanele vor fi ”încuiate” în timpul orelor

În urmă cu un an de zile, conducerea Liceului cu Program Sportiv Suceava implementa, în …