Sunday , June 16 2024

MAE: Încă un român dispărut în Israel. Patru persoane cu cetățenie româno-israeliană au murit, două sunt date dispărute

Autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Israel, informează Ministerul de Externe. Până în prezent, patru persoane cu cetăţenie israeliano-română au murit şi două sunt dispărute.

”În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, precizăm că autorităţile israeliene au informat cu privire la dispariţia a încă unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, cu domiciliul în Statul Israel”, a transmis, joi, MAE.

Potrivit sursei citate, până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa nu au recepţionat solicitări de sprijin consular privind dispariţia sau decesul altor cetăţeni români în Statul Israel şi menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene.

„Astfel, până la acest moment, potrivit informaţiilor transmise de către autorităţile israeliene, patru cetăţeni cu dublă cetăţenie israeliano-română au decedat şi două sunt notificate ca dispărute”, a precizat MAE.

Vezi si

„Stă în puterea noastră să descurajăm ura”, campanie împotriva discriminării desfășurată de Poliția Română

În perioada iunie – iulie 2024, Inspectoratul General al Poliției Române desfășoară o campanie națională …

error: