Sunday , April 28 2024

Cum ironizează actorul Patrick Stewart provocarea găleţii cu gheaţă (VIDEO)

patrick stewart

Actorul Patrick Stewart, devenit celebru graţie rolului căpitanului Jean-Luc Picard din serialul “Star Trek”, ironizează “provocarea găleţii cu gheaţă”, folosind două cuburi de gheaţă pentru a-şi prepara un pahar cu whisky, după ce face o donaţie
Potrivit publicaţiei britanice The Independent, actorul Patrick Stewart şi-a asumat în cel mai demn mod de până acum această provocare, lansată la nivel internaţional pentru a strânge bani spre ajutorarea persoanelor bolnave de scleroză laterală amiotrofică, scrie debarbati.ro.
Într-un mod ironic, actorul britanic le arată celebrităţilor – care s-au întrecut în a-şi turna găleţi cu apă şi gheaţă pe cap şi în a posta înregistrările momentelor respective pe internet – cum ar trebui de fapt abordată această provocare.
Astfel, într-o înregistrare video postată vineri pe contul său de pe platforma Twitter, actorul în vârstă de 74 de ani apare într-o cameră de hotel, aşezat la o masă. În primele momente ale înregistrării, actorul scrie un cec, a cărui valoare nu este făcută publică, după care trage aproape de el o frapieră din care ia două cuburi de gheaţă pe care le foloseşte pentru a-şi prepara cu pahar cu whisky.
VEZI VIDEO AICI
 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …