Tuesday , April 30 2024

O întrecere în pantofi cu toc, între franţuzoaice şi britanice, va avea loc pe 3 decembrie la Paris

Circa o sută de franţuzoaice şi britanice pasionate de modă se vor întrece alergând pe o distanţă de 180 de metri purtând pantofi cu toc, pe 3 decembrie, la Paris, relatează AFP.

În cadrul acestui campionat, creat în Franţa în 2007, se vor întrece 32 de echipe ce au fost selecţionate prin concursuri locale, la Paris şi la Londra, dar şi pe internet.

Concurentele trebuie să poarte pantofi cu tocuri de minimum opt centimetri, care vor fi controlaţi de un oficial.

Câştigătoarea va fi cea care parcurge distanţa de 180 de metri în cel mai scurt timp.

Sunt permise toate tipurile de pantofi cu toc, până la cei cu toc cui de 10 centimetri, în cazul cărora fiind necesare “un antrenament intensiv şi o tehnică perfectă” pentru un sprint reuşit.

Nicolas Sarkozy, deranjat de 80 de prostituate, într-un hotel din Lisabona

PARIS (MEDIAFAX) – Nicolas Sarkozy a fost deranjat de zgomotul făcut de 80 de prostituate, invitate de delegaţii georgieni prezenţi la Summitul Nato de la Lisabona, care erau cazaţi în acelaşi hotel cu preşedintele francez, informează voici.fr.

Potrivit cotidianului rus Pravda, membrii din delegaţia georgiană au invitat 80 de prostituate locale pentru a participa la o petrecere organizată în hotelul de lux din Lisabona unde erau cazaţi.

În acelaşi hotel era cazat şi preşedintele Nicolas Sarkozy. Potrivit aceleiaşi publicaţii ruse, şeful statului francez a fost deranjat de zgomotele produse de petrecăreţi şi a solicitat conducerii hotelului să intervină pentru a putea să se odihnească.

Summitul NATO din Lisabona a avut loc în perioada 19-20 noiembrie.

Vezi si

Un copil de 13 ani a fost ucis în atacul cu sabie de la Londra

Un bărbat înarmat cu o sabie de samurai a atacat mai multe persoane lângă o …