Saturday , July 20 2024

VIDEO Alertă teroristă la Paris: O femeie care amenința că se aruncă în aer a fost împușcată de poliție

Poliția a deschis focul marți dimineață asupra unei femei îmbrăcate în stil islamic, care amenința că aruncă totul în aer și a strigat „Allah Akbar” la o stație de tren metropolitan din Paris.

În jurul orei locale 9.30, în stația Austerlitz, o femeie care purta abaya (o rochie care acoperă întreg trupul, purtată de femeile musulmane) a amenințat că „va arunca totul în aer”, a declarat o sursă din poliție citată de Le Figaro. Femeia a fost apoi văzută la stația Bibliotecii François Mitterrand, ascunzându-și mâinile în ținuta largă.

Un echipaj al Brigăzii Anticriminalitate a încercat să o izoleze, în timp ce femeia striga „Allah Akbar” și tot refuza să-și arate mâinile. Gara a fost evacuată, femeia a fost izolată, iar forțele de ordine i-au cerut să se conformeze și să se culce la pământ și să-i lase să se apropie. Femeia a refuzat, fapt pentru care forțele de ordine au deschis focul și au rănit-o grav.

Potrivit informațiilor Le Figaro, femeia a fost împuşcată în abdomen și ulterior transferată la spital.

În zona unde a avut loc incidentul au intervenit brigăzile de poliţie cu câini și cele de deminare, pentru a se asigura că în stația de tren nu sunt explozivi.

 

Vezi si

Guvernul ucrainean propune primele creşteri de taxe pe timp de război pentru a finanţa cheltuielile de apărare

Guvernul ucrainean a propus joi prima majorare de taxe pe timp de război pentru a …