Thursday , May 2 2024

Băsescu, un nou ATAC DUR: Gabriela Firea, o şantajistă de profesie, poartă ghinion oricărui bărbat!

basescu1

Preşedintele Traian Băsescu a lansat marţi un nou atac dur la adresa senatorul PSD Gabriela Firea şi a soţului acesteai, primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele. Şeful statului a spus că Gabriela Firea este “o şantajistă de profesie” şi l-a sfătuit pe premierul Ponta să nu o ia purtător de cuvânt deoarece “poartă ghinion oricărui bărbat pe care îl spirjină”, făcând referire la activitatea ei în guvernul Isărescu, în anul 2000.
Respingând afirmaţiile pe care Gabriela Firea le-a făcut în numele comisiei de anchetă Nana privind modul în care Ioana Băsescu a achiziţionat teren agricol în această localitate, preşedintele Băsescu a afirmat că Firea este “o şantajistă”.
“Doamna Firea, altfel o şantajistă de profesie, lansează o altă minciună, că firma ar fi fost inactivă, deci nu se putea face chitanţă. Sigur că pentru un şantajist nu-i nevoie să ştii prea multă carte”, a spus preşedintele.
Şeful statului a precizat că şantajul nu vizează neapărat activitatea Gabrielei Firea din comisia Nana, aceasta având deja antecedente. “Am să-i transmit şi un mesaj senatoarei Firea amintindu-i că a fost condamnată la 1.000 de lei amendă pentru şantaj la adresa unei membre CNA. Plus un şantaj la adresa prefectului de Ilfov pentru a aproba un proiect pentru soţul ei. Are o şcoală bună, e crescută la şcoala turnătorului Felix”, a declarat Băsescu făcând referire la faptul că Firea a fost multă vreme jurnalist la grupului Intact fondat de Dan Voiculescu.
Cât priveşte posibilitatea ca senatoarea să ajungă purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, Băsescu l-a sfătuit “amical” pe premier să nu facă acest gest. “Înţeleg că Ponta vrea să o ia purtător de cuvânt – să nu o ia. Poartă ghinion oricărui bărbat pe care spune că îl sprijină. Îi aduc aminte ce rezultat a avut Mugur Isărescu cu ea purtător de cuvânt în timpul campaniei prezidenţială”, a spus Băsescu.
Acesta a ţinut să le răspundă şi celor care l-au acuzat că a atacat în mod neelegant o femeie. “Nu e un atac la o femeie, e un atac la o şantajistă care pretinde să fie respectată ca senator al României”, a spus Băsescu.
 
 

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …