Tuesday , April 30 2024

Jane Fonda se va căsători pentru a patra oară în 2011

Actriţa americană Jane Fonda, în vârstă de 72 de ani, se va căsători pentru a patra oară, în 2011, potrivit unor informaţii apărute în presa americană, relatează femalefirst.co.uk.
Jane Fonda a suportat la începutul lunii noiembrie o intervenţie chirurgicală de extirpare a unei tumori mamare, descoperită cu ocazia unui control medical de rutină. Datorită faptului că boala a fost detectată într-un stadiu incipient şi pentru că a fost vorba de o formă neinvazivă de cancer, actriţa americană nu va avea nevoie de tratament suplimentar.
Incidentul a determinat-o pe actriţa americană să accepte propunerea în căsătorie a partenerului ei de viaţă, producătorul muzical Richard Perry, care i-a fost alături în timpul acestei experienţe traumatizante.
Jane Fonda şi Richard Perry s-au logodit în 2009, însă, potrivit presei americane, au renunţat la planurile de nuntă, la începutul anului 2010. De altfel, în luna octombrie, Jane Fonda a declarat în emisiunea “The Oprah Winfrey Show” că nu se va mai căsători niciodată.
Se pare însă că actriţa americană a fost impresionată de devotamentul partenerului ei de viaţă, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar, şi a acceptat să se căsătorească cu Richard Perry, în 2011, informează National Enquirer.
“Richard a fost tare ca o stâncă. A rămas alături de ea pe parcursul acestei perioade dificile şi i-a promis că va avea grijă de ea, indiferent de cât de gravă va fi boala. Văzându-l pe Richard atât de hotărât, Jane a realizat că el este bărbatul potrivit pentru ea. Cancerul i-a schimbat ordinea priorităţilor. El este bărbatul viselor ei şi Jane vrea să îşi petreacă restul vieţii alături de el”, a declarat o sursă pentru aceeaşi publicaţie americană.
Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori – cu regretatul regizor francez Roger Vadim, cu fostul politician Tom Hayden şi cu mogulul industriei media Ted Turner.
Jane Fonda a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 1979, pentru rolul din “Întoarcerea acasă”, şi în 1972, pentru partitura din “Klute”.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …