Saturday , April 27 2024

Elena Basescu va dansa pentru un caz umanitar, la "Dansez pentru tine". Vezi ce surprize pregatesc producatorii

EBA

Producătorii emisiunii-concurs “Dansez pentru tine” pregătesc, pentru sărbătorile pascale, un show de excepţie, cu invitaţi unul şi unul. Printre cei care îşi vor etala calităţile de dansatori în faţa a milioane de telespectatori va fi şi Elena Băsescu, fata cea mică a preşedintelui. Sub îndrumarea coregrafilor, EBA se pregăteşte câte două ore pe zi.
Pe platourile studiourilor de la Buftea este agitaţie maximă. Echipa de la “Dansez pentru tine ” pregăteşte o ediţie de colecţie, la care va participa Elena Băsescu, fata cea mică a preşedintelui României, Traian Băsescu. Alături de partenerul ei Vova – unul dintre membrii trupei de balet Edi Stancu -, EBA îşi va etala calităţile de dansatoare la categoria “cazuri umanitare”, încercând să aducă mai aproape de împlinire visul unor oameni vitregiţi de soartă. “Fata cea mică a preşedintelui se pregăteşte intens. Conştiincioasă, se antrenează zilnic vreo două ore. Îmbrăcată sport (n.r. – cu tricou, colanţi şi pantofi de sport), EBA exersează până la epuizare schemele şi tehnicile impuse. Specialiştii spun că are talent”, ne-au dezvăluit surse din PRO TV. La aceeaşi categorie vor mai urca pe scenă Ramona Mănescu, soţia primarului sectorului 6 al Capitalei, Mihaela Rădulescu şi Iulia Vântur. Ca şi EBA, cele trei VIP-uri vor avea ca parteneri de dans membri ai baletului Edi Stancu.
La secţiunea “concurs” s-au înscris, deocamdată, fostul fotbalist Giani Kiriţă şi Vica Blochina, fosta iubită a selecţionerului Piţurcă. Ei îi vor avea ca parteneri pe copiii lor, Roxana (14 ani) şi Edan (7 ani). Cabral şi Jean de la Craiova, aflaţi iniţial în cărţi, s-au retras, iar organizatorii caută acum alte nume celebre care să-i înlocuiască. Conform scenariului, fiecare concurent va face pereche cu fiul sau cu fiica lui.
libertatea.ro
 

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …