Wednesday , May 1 2024

LOVITURĂ DE TEATRU în cazul atentatului la viaţa unei judecătoare. Cine au fost autorii

gabriela baltag

Lovitură de teatru în cazul posibilului atentat ce a vizat maşina judecătoarei Gabriela Baltag, preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România. După ce poliţia a demarat o anchetă, s-a descoperit faptul că maşina ar fi rămas fără frâne dintr-un motiv inedit. De vină ar fi şoarecii, care i-au ros cablurile. Magistratul nu crede însă în această teorie.
Cablurile ABS au fost tăiate de un animal, spun şi mecanicii de la cele două service-uri la care maşina a fost dusă pentru verificări. Judecătoarea s-a declarat surprinsă de această ipoteză.
“Cablul era tăiat în cinci, nu cred că s-au ocupat şoarecii. Este regretabil că se fac asemenea ipoteze. Nu ştiu de ce Poliţia Neamţ iese şi spune public că nouă ni s-ar fi putut produce prejudicii la maşină de către animale. Sunt declaraţii lipsite de profesionalism din partea Poliţiei Neamţ”, a spus preşedinta Asociaţiei Magistraţilor, potrivit hotnews.ro.
Problema a fost sesizată de soţul judecătoarei, care este tot magistrat. Când a vrut să plece cu copilul la şcoală, el a observat că maşina scoate un zgomot ciudat. Gabriela Baltag este preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, iar soţul său este judecător la Tribunalul Neamţ.
 
 

Vezi si

De ce ziua de 1 Mai a fost declarată sărbătoare

La 1 Mai este marcată, în fiecare an, Ziua internaţională a muncii, Ziua muncii sau …