Tuesday , April 30 2024

Rapid, interzis la doua meciuri pe teren propriu. Partida cu Rapid Suceava se va juca in afara Bucurestiului

rapid

Fotbalistii de la Rapid Suceava vor juca partida de etapa de pe 9 aprilie, din deplasare, cu Rapid Bucuresti, la cel putin 40 km de Capitala.

FC Rapid a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea dreptului de organizare a două meciuri pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu în urma incidentelor produse de suporterii proprii la partida din deplasare cu FC Clinceni, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii a II-a.

De asemenea, clubul Rapid a primit şi o penalitate sportivă în valoare de 30.000 lei, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

La partida cu FC Clinceni, disputată în deplasare la 12 martie şi încheiată cu scorul de 0-0, suporterii echipei Rapid au aruncat cu petarde în suprafaţa de joc, lucru menţionat în raportul de arbitraj de centralul Robert Dumitru.

Conform hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF, formaţia Rapid va disputa meciul de pe teren propriu cu Rapid Suceava, din cadrul etapei a XXV-a (9 aprilie) ,precum şi o partidă din cadrul play-off-ului ce urmează a fi stabilită, pe un stadion aflat la cel puţin 40 de kilometri distanţă de Bucureşti.

 

 

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …