Monday , May 6 2024

Steaua, victorie la scor, 3 – 0, cu Medias. Noua “perla” din Ghencea, gol la debutul in Liga 1

steaua

Steaua a obtinut o noua victorie in Liga 1, campioana trecand fara probleme de Gaz Metan Medias, scor 3-0, in etapa cu numarul 23.

Surpriza lui Reghecampf se numeste Robert Valceanu, un pusti in varsta de 16 ani care a debutat in prima divizie cu un gol de zile mari, din lovitura libera.

Campioana si-a continuat marsul triumfal spre un nou titlu cu o evolutie extrem de atractiva, din punct de vedere al spectatorilor, pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias.

Keseru, titularizat in premiera de Reghecampf, a avut prima ocazie in minutul 2, pentru ca 10 minute mai tarziu sa deschida scorul cu un sut plasat, din interiorul careului.

Acelasi Keseru, secondat de Piovaccari si Gabi Iancu, s-au intrecut in ratari pana la pauza.

Oaspetii, care nu au pus probleme mari la poarta lui Tatarusanu, au parut mai decisi in debutul partii secunde, Bawab irosind o buna oportunitate.

Italianul Piovaccari, revenit si el intre titulari dupa o buna bucata de timp, a dublat avantajul “ros-albastrilor” in minutul 66.

Pe final de meci Laurentiu Reghecampf l-a introdus in teren pe pustiul Robert Valceanu, un tanar mijlocas promovat de la echipa Under 17 in care tehnicianul are mare incredere.

Valceanu s-a facut rapit remarcat cu un dribling de mare efect, insa si-a facut un cadou superb la debutul in Liga 1 in prelungiri, cand a transformat impecabil o lovitura libera de la 18 metri.

Steaua a obtinut victoria fara mari probleme si asteapta derbiul dintre Astra si Petrolul de duminica pentru a afla daca se distanteaza in fruntea clasamentului.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …