Tuesday , April 30 2024

Michael Schumacher, batjocorit de o revista din Germania: Asa arata dupa accident (Foto)

lauda-schumi

O revista de satira din Germania a ironizat accidentul in care a fost implicat Michael Schumacher pe o partie de schi din Franta.

“Titanic” a publicat pe prima pagina, sub titlul “Exclusiv: Prima fotografie cu Schumacher dupa accident”, o imagine ce-l infatiseaza pe fostul campion mondial de Formula 1 Niki Lauda, in varsta de 64 de ani.

Jurnalistii de la Titanic au prezentat o imagine cu Niki Lauda, pilotul implicat intr-un grav accident de Formula 1 in 1976, cand monopostul Ferrari a luat foc in timpul cursei de la Nurburgring.

Niki Lauda a suferit la acel moment numeroase arsuri, in urma carora a ramas cu numeroase cicatrici in mai multe zone ale corpului.

Fosta legenda din Formula 1 a reactionat dur dupa ce a aflat ca a ajuns pe prima pagina a revistei Titanic si se gandeste sa-i dea in judecata pe jurnalistii nemti.

“Este de o neobrazare incredibila, o adevarata ticalosie! Ma intreb singur ‘Cine poate publica un asemenea gunoi?'”, a declarat Lauda.

In pofida reactiei fostului campion, legile din Germania sunt extrem de blande, iar demersul lui Lauda ar putea fi in zadar.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia este in continuare critica, dar stabila.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.

ziare.com

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …