Monday , May 6 2024

Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au despartit

enache-marciuc

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu. “Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa. Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian”, a povestit un apropiat pentru Ziarul Ring.
Aceeaşi sursă a adăugat că nici Diana, fiica artistului din prima căsătorie în vârstă de 16 ani, nu are o relaţie bună cu Iuliana: “Diana nu se înţelegea cu Iuliana, deşi ea şi-ar dori să fie prietene. Păcat că lucrurile decurg aşa. Iuliana a anunţat-o pe Diana că pleacă în SUA, iar fiica artistului s-a supărat foarte tare. Nu se aştepta ca tatăl ei să o ia pe Iuliana cu el. Iniţial, Iuliana a plecat cu o echipă de la TVR să filmeze pentru o nouă emisiune, dar evident că s-au întâlnit acolo. Din câte am observat, s-au cam certat prin America şi relaţia lor nu pare să fie prea roz”.
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au logodit în iulie 2010 în Bulgaria. Cei doi erau împreună încă din perioada în care artistul era căsătorit cu Corina. Enache şi Marciuc au împreună un băieţel.

Vezi si

Italia a interzis „doga”, yoga pentru căței, după ce au fost raportate presupuse rele tratamente

Ministerul Sănătății din Italia a interzis utilizarea cățeilor pentru activități de bunăstare „asistate de animale”, …