Tuesday , April 30 2024

Ministrul de Interne Radu Stroe si-a dat DEMISIA dupa esecul operatiunii de salvare

radu-stroe

Radu Stroe şi-a dat demisia din funcţia de ministru de Interne. Informaţia a fost confirmată de vicepremierul Liviu Dragnea, relateaza Realitatea TV. Demisia lui Stroe a venit după o discuţie avută cu Ponta şi Antonescu. Stroe intenţionează să susţină o conferinţă de presă la ora 15:00.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a avut la Guvern o discuţie cu premierul Victor Ponta, la finalul căreia ministrul de Interne, Radu Stroe, a fost chemat în biroul lui Ponta. Cel mai probabil, ca urmare a discuţiei avute anterior, ministrul de Interne, Radu Stroe, şi-a dat demisia.
Favorit pentru şefia Internelor ar fi, potrivit unor surse citate de Realitatea TV, deputatul George Scutaru, liderul deputaţilor PNL.
Pilotul ADRIAN IOVAN şi studenta AURELIA ION şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.
În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Vezi si

Atenționare MAE: Greve în lanț pe Aeroportul Heathrow din Londra. Prima, a Poliției de Frontieră, până pe 2 mai

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Regatul Unit al Marii …