Thursday , May 2 2024

O masina in care se aflau mai multi copii a luat foc la Cluj

masina cluj

Un autoturism în care se aflau mai mulți copii a luat foc luni dimineaţă în zona Grigorescu din Cluj, în apropierea unei școli. Şoferiţa aflată la volan a fost avertizată de un alt şofer din trafic că maşina a luat foc.
Se pare că incendiul a izbucnit la o roată și mașina s-a făcut scrum, scrie stiridecluj.ro. Incendiul a izbucnit în apropiere de Liceul “Onisifor Ghibu”. Pompierii susțin că a fost vorba despre o defecțiune la partea mecanică, iar focul s-a propagat cu viteză de la roata din spate. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%.
“Am fost solicitaţi la ora 7:45 la un incendiu care cuprins un autoturism lângă Liceul “Onisifor Ghibu”. În maşină se afla o mamă care ducea copiii la şcoală şi un alt şofer le-a semnalizat incendiul. Focul a pornit de la roata din spate, probabil din cauza unei defecţiuni tehnice. În momentul în care au sesizat incendiul pasagerii au coborât din maşină”, a declarat pentru citynews.ro Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” al judeţului Cluj.

Vezi si

La Cernăuți, pentru prima dată în Ucraina, 16 militari vor fi îngropați într-o groapă comună

La Cernăuți, pentru prima dată în Ucraina de la declanșarea războiului, a fost amenajată o …