Tuesday , April 30 2024

Gigi Becali isi scrie memoriile in puscarie

becali

Gigi Becali nu pierde timpul in puscarie, unde prefera sa-si scrie toate gandurile si amintirile in locul derularii unor activitati comune cu alti detinuti. In privinta continutului, chiar daca, deocamdata, nimeni nu-l cunoaste, este de banuit ca familia si ortodoxismul vor ocupa capitole aparte in carte, insa Gigi Becali poate atinge si alte subiecte mult asteptate de public, cum ar fi relatiile cu diferiti politicieni sau oameni de afaceri, ori “razboaiele” duse in subteranele fotbalului romanesc, scrie National. Memoriile lui Gigi Becali ar putea reprezenta cel mai asteptat moment literar in 2014.
Gigi Becali a fost transferat, recent, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor i-a aprobat cererea în acest sens, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Jilava, Cristian Micu.
Cererea finanţatorului Stelei a fost aprobată în baza articolului 31, alineatul 1, din Legea 275/2006 privind executarea pedepselor, care precizează că “transferarea persoanelor condamnate în alt penitenciar, ca urmare a schimbării regimului de executare a pedepselor privative de libertate sau pentru alte motive întemeiate, se dispune, la propunerea comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate sau la cererea persoanei condamnate, cu avizul comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate, de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor”.

Vezi si

Meteo. Ploi în mai multe regiuni în minivacanța de 1 Mai și de Paște

Meteorologii anunţă că, de 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate …