Monday , May 6 2024

Ce a spus Smiley despre pictorialul nud al Laurei Cosoi

laura cosoi pictorial fhm

S-au iubit 5 ani de zile, iar el îi cunoaşte toate secretele. Însă asta nu înseamnă că nu rămâne încă plăcut impresionat atunci când îşi vede fosta iubită goală, într-un pictorial. Smiley, căci despre el este vorba, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Laurei Cosoi, care a pozat nud pentru FHM.
Prezent la gala premiilor Media Music Awards, eveniment care se desfăşoară la Sibiu, Smiley a fost întrebat de reporterii Libertatea.ro cum i s-a părut noul pictorial nud în care apare fosta lui iubită, Laura Cosoi. Cântăreţul se pare că a fost extrem de încântat de apariţia fără inhibiţii a blondinei în FHM.
“Am văziut pictorialul şi mi-a plăcut mult. Nu a mai fost nevoie să cumpăr revista, pentru că am văzut deja pictorialul”, a declarat Smiley.
De altfel, este şi primul pictorial nud al Laurei, după despărţirea de Smiley.
Laura Cosoi şi Smiley au anunţat sec, într-un comunicat, la sfârşitul anului trecut, că s-au despărţit. Rutpura a venit după cinci ani de relaţie, în care erau consideraţi cel mai frumos cuplu din showbiz. În prezent, Laura se iubeşte cu un tânăr afacerist, Cosmin Curticăpean.

Vezi si

Italia a interzis „doga”, yoga pentru căței, după ce au fost raportate presupuse rele tratamente

Ministerul Sănătății din Italia a interzis utilizarea cățeilor pentru activități de bunăstare „asistate de animale”, …