Tuesday , April 30 2024

Mogulul Adrian Sarbu s-a relaxat la plaja cu Andreea Esca si familia acesteia

adrian sarbu

Weekend-ul trecut, soarta a facut ca in aceeasi statiune, Mamaia, si in aceeasi locatie, o plaja cunoscuta din zona de nord, sa se afle doua din numele care au scris istorie in industria media din Romania.
Dupa ce a fost protagonistul demisiei anului, renuntand la postul de conducere din cadrul Central Media Entreprises, compania ce detine postul PROTV, Adrian Sarbu se afla intr-o binemeritata vacanta. Boss-ul care a fost in ultimii 4 ani presedinte si CEO al CME, s-a aflat weekendul trecut pe litoral. Duminica, in jurul pranzului, Sarbu a ajuns pe o plaja de fite din zona de nord a statiunii Mamaia, acolo unde se afla si Andreea Esca, impreuna cu sotul, Alexandre Eram, si cu cei doi copii.
Fostul sef al prezentatoarei stirilor PROTV s-a aratat incantat de revederea cu, probabil cea mai importanta vedeta a trustului si a stat de vorba pret de aproape o jumatate de ora cu Andreea. In tot acest timp, Alexandre Eram a preferat sa se retraga discret la o partida de volei cu niste prieteni francezi. Esca si Sarbu au stat la o sueta fix cat a durat meciul sotului la fileu. Apoi, cei trei s-au salutat cordial, iar mogulul media a parasit plaja, in timp ce intreaga familie Eram a mai ramas sa relaxeze pe terasa respectivei plaje.
wowbiz.ro

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …