Tuesday , April 30 2024

Victima lui Mutu: M-a lovit şi când eram căzut la pământ, a făcut gestul că-mi taie gâtul!

Chelnerul batut de Mutu a iesit cu primele declaratii

Ospătarul bătut de Mutu, Berat Racaj, a profitat de revenirea atacantului român la Fiorentina şi a făcut primele declaraţii publice după incidentul cu românul.

Kosovarul bătut de Mutu în urmă cu o săptămână a declarat că nu el a fost cel care l-a jugnit pe fotbalist, ba chiar că şi-a cerut şi scuze că i-a cerut să achite nota de plată, dar că îşi făcea datoria.

Berat Recaj a povestit că Adrian Mutu l-a lovit cu piciorul în faţă atunci când era căzut la pământ şi că atunci când era în maşină i-a făcut semnul că îi taie gâtul!

“La ora 3:30, Mutu a ajuns în discotecă însoţit de doi amici. La 4:30 eu am venit cu nota de plată, 160 euro, şi, când cei trei s-au ridicat să plece, eu i-am oprit. Nu am jignit pe nimeni, n-am făcut nicio discriminare rasială, pentru Dumnezeu! Credeţi-mă că i-am cerut şi scuze lui Mutu când i-am cerut banii pe nota de plată. Eu i-am spus: Uite, Adrian, dacă te-am jignit pentru că te-am oprit să plăteşti, eu îţi pot chiar şi cere scuze, şi el a început să urle că eu sunt un prost. Eu i-am răspuns că nu sunt prost, că îmi fac meseria. El a insistat să urle că sunt un prost, şi eu i-am răspuns: Nu sunt prost, prost eşti tu! În acel moment am primit două lovituri în faţă, m-am împiedicat de trotuar, am căzut pe spate şi el a venit cu piciorul şi mi-a izbit faţa. M-am ridicat uşor-uşor, l-am văzut că s-a urcat în maşină liniştit, a lăsat în jos geamul şi mi-a făcut semn că-mi taie gâtul!”, a dezvaluit Berat Recaj la postul italian Rai.

Adrian Mutu l-a bătut pe ospătarul Berat Recaj în dimineaţa zilei de 23 octombrie, la plecarea dintr-un club din Florenţa.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …