Meghan Markle va aparea intr-un reality-show difuzat de Netflix

15/02/20 ora:1:56pm

Meghan Markle și prințul Harry s-au văzut nevoiți să devină independeți financiar după despărțirea de Casa Regală din Marea Britanie. Chiar dacă amândoi au deja o avere destul de mare, Meghan a decis să revină pe marile ecrane, prin participarea la un reality show.

Se pare că Meghan Markle va avea apariții multiple într-un nou serial ce va putea fi urmărit și la noi pe Netflix, despre persoane ce se căsătoresc pentru a două oară. 10 cupluri ale căror nunți au fost un adevărat dezastru vor avea ocazia să își reînnoiască jurămintele și să aibă parte de petrecerile la care au visat.

Cu titlul original “I do, redo” (“Spun Da, din nou”), reality show-ul în care ducesa de Sussex va avea apariții episodice, o va avea în postura de gazdă pe buna ei prietenă, organizatoarea de nunți Jessica Mulroney. Aceasta a ajuns în atenția publicului după nunta fostei actrițe din serialul “Costume” cu Prințul Harry, unde a fost domnișoară de onoare.

Serialul va avea 10 episoade și deși suma exactă pe care Meghan o va primi pentru aparițiile sale nu a fost anunțată, o zi de filmare ca și “guest star” este remunerată în Canada cu 588$. Departe de a fi o suma potrivită pentru o prințesă, aparițiile în serialul Netflix o pot ajuta să își relanseze cariera în film și televiziune.

Apariția soției prințului Harry în serialul Netflix a creat mai multe tabere, conform publicatiei Capital. Presa de peste Ocean este împărțită în cei care spun că Meghan va apărea în serial și cei care spun că aceste informații sunt false.

Site-ul Page Six a scris că Meghan va apărea în câteva episoade din serial iar revista People a fost de părere că toate știrile potrivit cărora Markle ar juca în “I do, redo” sunt neadevărate.

Momentan Meghan Markle nu a afirmat și nici infirmat prezența sa în producția Netflix. Se pare că va trebui să așteptăm până în martie pentru a vedea daca Meghan va apărea în serial.