Sunday , July 21 2024

Netflix nu mai permite împărțirea contului și impune o taxă pentru cei care nu locuiesc la aceeași adresă

Netflix a anunţat marţi, 23 mai, că introduce o taxă suplimentară pentru folosirea unui cont la mai multe adrese. Taxa de share va fi de 2,9 euro/lună.

3 euro pe lună este taxa lunară completă pentru alte servicii precum Amazon Prime Video sau HBO Max. Alte servicii, precum SkyShowtime, sunt chiar mai ieftine decât taxa lunară pentru un singur utilizator suplimentar introdusă de Netflix.

Netflix subliniază că “un cont este destinat folosirii de către o singură locuință”, relatează spotmedia.

Iată informarea Netflix postată pe blogul platformei de streaming:

“Începând de astăzi, vom trimite acest e-mail către abonații din România, care folosesc la comun contul Netflix în afara locuinței personale.

Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.

Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix”.

După o primă fază în care taxa de partajare a fost implementată într-un număr redus de ţări, Netflix extinde acum aplicarea acesteia la nivelul unui număr mai mare de ţări.

 

Vezi si

Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție pentru evaziune fiscală. Aducea haine de lux din Turcia fără să declare veniturile

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, șase percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei …