Saturday , April 27 2024

WTA pregateste o masura incredibila impotriva Serenei Williams

serena

Decizia Serenei Williams de a se retrage inaintea turneelor de la Beijing si Singapore (Turneul Campioanelor) nu a fost deloc pe placul WTA, care pregateste una dintre cele mai dure masuri din ultimii ani.

Ocupanta locului unu in clasamentul WTA a invocat o accidentare pentru a lipsi de la cele doua turnee, insa forul mondial intentioneaza sa o pedepseasca aspru, scrie ziare.com.

Potrivit presei din Italia, care citeaza surse din cadrul WTA, Serena Williams risca o amenda record si o suspendare din circuitul mondial pentru ca va rata aceste doua turnee.

Concret, Serena Williams risca sa plateasca o amenda in valoare de 1.175.000 de dolari si sa fie suspendata timp de doua saptamani, la inceputul anului 2016.

In acest caz, Serena nu ar putea sa participe la turneele de la Brisbane si Sydney, ambele din Australia.

WTA doreste sa ia aceste masuri impotriva Serenei Williams intrucat americanca nu si-a indeplinit numarul de turnee la care este obligata sa participe intr-un sezon competitional.

In acest an, Serena Williams a absentat de la mai multe turnee mai putin importante, dorind sa fie odihnita pentru cele de Grand Slam sau pentru cele cu premii consistente.

Ajunsa la 34 de ani, Serena Williams a disputat doar 11 turnee in acest an, fiind jucatoarea cu cele mai putine prezente din top 20.

In schimb, Simona Halep a participat la 16 turnee in acest an.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …