Friday , April 26 2024

Suceava găzduiește pentru a patra oară turneul final al proiectului “Fotbal și Feminitate”

Adresată jucătoarelor sub 14 ani, competiția din acest an va avea loc mâine și poimâine, pe terenurile de la LPS și va aduna la start echipe din 14 județe. Invitatul special al turneului este președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu. Selecționata suceveană va fi condusă de profesorul Nicu Pătrăucean. “La sfârșitul acestei săptămâni vom fi capitala fotbalului feminin din România și sper să ne ridicăm din nou la nivelul așteptărilor”, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton 

Municipiul Suceava va găzdui pentru al patrulea an consecutiv turneul final “Fot­bal și Feminitate”, un proiect de dezvoltare a fotbalului feminin inițiat de UEFA și promovat de FRF cu ajutorul AJF-urilor din întreaga țară.

Adresată jucătoarelor sub 14 ani, competiția din acest an va avea loc mâine și poi­mâi­ne, pe terenurile de la LPS și va aduna la start echipe din 14 județe: Argeș, Bra­șov, Harghita, Sălaj, Vran­cea, Bihor, Mehedinți, Alba, Vaslui, Bistrița-Nă­săud, Dolj, Hunedoara, Teleorman și Suceava.

Selecționata Asociației Județene de Fotbal Suceava este condusă de profesorul Nicu Pătrăucean, care deține în palmares un titlu de campion al României cu echipa de fete din Straja, la Olim­piada Națională a Sportului Şcolar.

Componența celor patru grupe:

Grupa A: Argeș, Brașov, Harghita, Sălaj

Grupa B: Vrancea, Bihor, Mehedinți, Alba

Grupa C: Vaslui, Bistrița, Dolj

Grupa D: Suceava, Hunedoara, Teleorman.

“Este o mândrie pentru noi să primim pentru a patra oară organizarea turneul final. La sfârșitul acestei săptămâni vom fi capitala fotbalului feminin din România și sper să ne ridicăm din nou la nivelul așteptărilor. Sper ca fetele care vor juca fotbal în cadrul acestui proiect să rămână aproape de sport și, poate, să le vedem în tricoul naționale pe viitor”, a spus președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Invitații speciali ai tur­neului “Fotbal și Feminitate” sunt președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, directorul de dezvol­­tare din cadrul FRF, Ci­prian Paraschiv, precum și președinții AJF-urilor partici­pante. (Dănuț CHIDO­VEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …