Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni, egalată la ultima fază a meciului de la Focșani

Echipa condusă de Daniel Stoica a condus în Vrancea până în minutul 90+4, când gazdelor au egalat la 2-2 dintr-un penalty.Golurile fălticenenilor au fost marcate de Mateiciuc și Julei 

Şomuz Fălticeni a fost la câteva secunde de a pleca cu trei puncte mari din Vrancea, trupa lui Daniel Stoica fiind egalată la 2-2, în minutul 90+4 al meciului disputat sâmbătă pe terenul celor de CSM Focșani.

Gruparea vrânceană a deschis scorul în minutul 36, când Panaite l-a învins pe Cătălin Pascal cu o lovitură puternică de cap din centru careului. Replica oaspeților a venit la timp, Andrei Mateiciuc egalând chiar înainte de pauză, tot cu capul, dintr-o centrare a lui Chiseliță.

Scăpată fără gol primit la câteva ocazii bune ale gazdelor, formația fălticeneană a trecut în avantaj în minutul 76, când nou-intratul Julei a plecat cu mingea la picior de la mijlocul terenului, a făcut slalom printre apărătorii focșăneni și a înscris cu un șut în diagonală de la 20 de metri. Şomuz a plecat însă cu singur punct de pe stadionul Milcovul, gazdele egalând în minutul 90^4, din penalty, prin C. Petre.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Mateiciuc, Ailenei, Toukam, Thcassem, Afalna, Njindja, Marinescu, Zamă, Chiseliță, Iorga. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Julei, Song, Negură și Baciu.

Rezultatele etapei a VIII-a:

Aerostar Bacău – KSE Târgu Secuiesc 5-0

FC Botoșani II – CSM Bacău 1-1

Ozana Târgu Neamț – Hușana Huși 2-0

Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți 1-1

CSM Focșani – Şomuz Fălticeni 2-2

Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava 5-1

CSM Pașcani – Dunărea de Jos Galați 1-4

Oțelul Galați – Sporting Liești 0-0

În runda viitoare, Şomuz Fălticeni va primi sâmbătă, pe stadionul Tineretului, vizita celor de la FC Botoșani II. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Alex SĂVESCU)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …