Friday , April 26 2024

Şomuz Fălticeni a remizat alb cu Metalul Buzău

Cele două formații au încheiat fără gol, scor 0-0, meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului. Echipa fălticeneană este pe locul 13, cu o singură victorie și un singur gol marcat în primele cinci etape din acest sezon 

Şomuz Fălticeni a trebuit să se mulțumească cu un singur punct, scor 0-0, din meciul desfășurat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, împotriva celor de la Metalul Buzău.

Formația buzoiană au avut o ocazie mare de a deschide scorul în minutul 83, la o lovitură liberă la care mingea a lovit bara transversală a porții apărate de Cătălin Pascal.

Cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în minutul 86, când tabăra Şomuzului a solicitat penalty după un contact în careu între Padovei și goalkeeperul Toader.

Centralul vasluian Răzvan Negară nu a indicat însă punctul cu var, rezultând un tămbălău, acompaniat de admonestările celor 400 de spectatori prezenți în tribune.

După șapte minute de prelungiri, meciul dintre Şomuz Fălticeni și Metalul Buzău s-a terminat 0-0, iar gruparea antrenată de Radu Anania rămâne cu o singură victorie și un singur gol marcat în primele cinci etape ale Ligii a III-a.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Neagoe, Kuruc, Şandru, Baltariu – Arăpașu, Zamă, Nechitoaia, Julei – Padovei, Scutariu. Mircescu a fost introdus spre finalul meciului.

În runda următoare, Şomuz Fălticeni se va deplasa pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …