Friday , April 26 2024

Piţurcă: Nu am primit nicio ofertă de la Universitatea Craiova

Fostul manager general al FC Steaua, Victor Piţurcă, a declarat că nu a primit nicio ofertă din partea grupării Universitatea Craiova şi a precizat că este posibil să asiste, duminică, la partida pe care oltenii o vor disputa cu FC Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Este adevărat că, după ce am plecat de la Steaua, Adrian Mititelu mi-a trimis un mesaj, dar nu avea legătură cu venirea mea la Craiova”, a spus Piţurcă într-un interviu acordat cotidianului Gazeta de Sud.
Întrebat dacă a existat vreo tatonare sau ofertă din partea Universităţii Craiova, Victor Piţurcă a răspuns: “Nu, nu… Nici nu mi se pare normal să se întâmple lucrul acesta. Universitatea are un antrenor bun şi toată lumea trebuie să-i fie alături în acest moment ca acesta să-şi facă treaba aşa cum se cuvine”.
Piţurcă s-a declarat încântat de faptul că Universitatea Craiova a revenit pe stadionul Ion Oblemenco, la “suporterii originali”. “Important este că echipa a revenit acasă, iar eu aştept ca suporterii să umple stadionul din Bănie şi să încurajeze aşa cum numai ei ştiu. Suporterii Ştiinţei trebuie să demonstreze şi acum că sunt cei mai buni”, a adăugat el.
Victor Piţurcă a precizat că speră ca echipa craioveană să se impună, duminică, în meciul cu FC Timişoara, din etapa a IV-a a Ligii I. “Sper ca Universitatea să câştige acest meci. Dacă nu câştigă, apar probleme… Ar fi prea devreme să apară iarăşi probleme. Programul Craiovei în aceste prime patru etape de campionat a fost foarte greu. O nebunie! Înfrângerea de la Buzău, în faţa nou-promovatei Victoria Brăneşti, n-a fost întâmplătoare. Craiova a întâlnit în primele două etape adversari extrem de redutabili şi concentrarea oltenilor a fost extraordinară. A urmat jocul cu Brăneşti, în care echipa a prins un moment foarte prost şi a evoluat foarte slab. Explicaţia este destul de simplă: Universitatea, în partidele cu CFR Cluj şi Steaua, s-a apărat şi a jucat pe contraatac. Cu Brăneştiul, Craiova trebuia să atace. Din păcate, nu prea au ştiut să o facă…”, a explicat tehnicianul.
El a afirmat că este posibil ca duminică să se afle în tribună la meciul de la Craiova. “Voi veni în Craiova la sfârşitul acestei săptămâni, la familie. E Sfânta Maria şi vreau să fiu alături de familie, având trei sărbătorite (n.r. – mama, soţia şi cumnata).
Managerul general Victor Piţurcă a demisionat de la Steaua, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui diferend cu finanţatorul stelist Gigi Becali.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …