Friday , April 26 2024

Niculescu: Sunt convins că Dinamo poate să învingă Steaua

Claudiu Niculescu

Atacantul echipei U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat că e încrezător că foştii săi colegi de la Dinamo Bucureşti vor putea să câştige derbiul etapei a XI-a, contra Stelei, în ciuda formei mai puţin bune din ultimele etape, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Atacantul care a evoluat timp de nouă sezoane pentru Dinamo a declarat că e ceva inedit pentru el să comenteze derbiul cu Steaua din exterior. “Timp de aproape zece ani am trăit derbiul acesta de acolo, din vestiar, şi acum e ceva diferit pentru mine să stau şi să mă uit la televizor, sau să comentez din afara. Normal că le ţin pumnii foştilor mei colegi de la Dinamo”, a spus Claudiu Niculescu, la finalul meciului amical pierdut de U Cluj, scor 1-2 pe terenul echipei din Liga a II-a, Arieşul Turda.

Niculescu a declarat că, în ciuda situaţiei din clasament şi a rezultatelor negative din ultima perioadă, Dinamo are forţa să învingă pe Steaua. “Nu ştiu ce se întâmplă la Dinamo, chiar am vorbit cu mai mulţi băieţi de acolo şi nici ei nu-şi explică. Cred, de fapt sunt convins, că Dinamo poate să învingă Steaua. În aceste meciuri cum e Steaua – Dinamo sau cum a fost U – CFR nu mai contează situaţia din clasament. Sunt jocuri speciale. Fanilor lui Dinamo le transmit să fie alături de echipă, mai ales la meciul cu Steaua”, a spus Claudiu Niculescu.

Fost internaţional, actualul jucător al lui U Cluj e convins că România poate învinge pe terenul Franţei. “De ce să nu învingem? La ei se schimbă generaţiile, au mulţi jucători noi. Dacă Belarusul a putut să bată la Paris noi de ce nu am face-o?”, e de părere jucătorul “Şepcilor roşii”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …