Friday , April 26 2024

MM Stoica, suparat pe Gigi Becali ca i-a lasat familia fara bani

MM Stoica

Mihai Stoica se află într-o situaţie cumplită: închis la Penitenciarul Rahova, fostul manager general al celor de la Steaua nu a mai fost plătit de către Gigi Becali de trei luni.

Gigi Becali i-a promis lui Mihai Stoica, înm luna mai, că îi va achita salariile pe ultimele trei luni, plus prima pentru câştigarea titlului din sezonul precedent, când echipa a ajuns şi în grupele UEFA Champions League, dar acest lucru nu s-a întâmplat, scrie  Fanatik.

“Meme este foarte supărat şi agitat. Se gândeşte doar la fiica lui care este acasă şi nu mai are la ora actuală susţinerea financiară pe care o avea în timpul în care el se afla în libertate. Nu înţelege de ce Gigi Becali nu i-a mai achitat şi lui nişte salarii restante, deşi a făcut în toată această perioadă destule gesturi de caritate faţă de alte persoane străine”, a dezvăluit un apropiat al lui Mihai Stoica pentru Fanatik.

Mihai Stoica a mai primit o lovitură şi de la Digi Sport, unde avea un contract de colaborator permanent pentru suma de 7.000 de euro pe lună: “Meme a primit un SMS în care i s-a spus că angajamentul a încetat imediat după ce şefii postului au aflat că a fost condamnat cu executare”.

Singura veste bună pentru Mihai Stoica este acea că fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, s-a angajat să-i plătească datoria către stat, 675.000 de dolari în contul transferului lui Iulian Arhire, plus 60.000 de lei, cheltuieli de judecată. Olăroiu i-ar fi transmis lui Mihai Stoica faptul că nu va percepe dobândă pe cei aproape 500.000 de euro şi că Meme îi poate înapoia atunci când va putea.

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …