Saturday , April 27 2024

Meci atractiv pe Areni, între Foresta și Oțelul

Cele două formații se înfruntă de la ora 15.00, în derbyul etapei a IX-a a Ligii a III-a. “Am încredere că echipa va scoate un rezultat bun, mai ales că pe teren propriu evoluăm mai bine decât în deplasare. Întâlnim liderul clasamentului, dar asta nu înseamnă că voi aplica o tactică defensivă. Vom juca la fel de ofensiv”, a anunțat antrenorul Forestei, Selim Benachour. In alte două jocuri programate de la aceiași oră, Bucovina Rădăuți va primi vizita Ceahlăului Piatra Neamț, iar Şomuz Fălticeni va evolua pe teren propriu contra formației CSM Pașcani

Foresta primește astăzi, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Areni, replica Oțelului Galați, în cel mai atractiv meci al etapei a IX-a din cadrul seriei întâi a Ligii a III-a.

Chiar dacă “galben-verzii” vor înfrunta liderul neînvins al clasamentului, antrenorul Selim Benachour a anunțat că va miza în continuare pe cartea atacului, tactică ce a dat roade în precedentele trei meciuri de pe teren propriu, meciuri în care Foresta a obținut victorii pe linie și a marcat de zece ori. “Cu siguranță ne așteaptă cel mai greu meci de până acum, în fața unei echipe a Oțelului care a pierdut doar două puncte în opt etape. Am pregătit însă acest meci încă de luni și am încredere că echipa va scoate un rezultat bun, mai ales că pe teren propriu evoluăm mai bine decât în deplasare. Întâlnim liderul clasamentului, dar asta nu înseamnă că voi aplica o tactică defensivă. Vom juca la fel de ofensiv, ca și cum am întâlni o echipă ca oricare alta”, a declarat antrenorul Forestei.

Selim Benachour a făcut și un apel la suporterii suceveni să vină în număr cât mai mare la meciul de astăzi, mai ales că Oțelul va fi însoțită de galerie pe Areni. “Sperăm ca fanii noștri să vină în număr mare la stadion. Avem foarte mare nevoie de ajutorul lor. Chiar dacă este posibil să apară și momente mai grele în jocul nostru, trebuie să creadă în noi și să ne susțină 90 de minute, cu atât mai mult cu cât oaspeții vor veni cu galerie. Sper ca fanii noștri să fie mai zgomotoși”, a precizat antrenorul Forestei.

Meciul de astăzi se anunță un test și pentru defensiva Forestei, care are în față cel mai prolific atac din serie. “Oțelul are atacanți de temut, cu mare experiență, cum ar fi Marius Matei sau George Cârjan. Dacă vom intra însă deciși pe teren și ne vom ajuta unii pe alții, cred că putem să ne descurcăm cu brio în fața lor. Sper să facem un meci reușit, mai ales că ne-am propus să nu pierdem puncte pe teren propriu”, a declarat fundașul central Paul Mateciuc.

Foresta se confruntă cu două absențe importante în lot: mijlocașii Teodor Lungu și Andrei Mateiciuc, accidentați. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …