Saturday , April 27 2024

Liga Campionilor: Juventus umileste Barcelona la scor de neprezentare

Juventus Torino a castigat intr-o maniera categorica mansa tur a “dublei” cu FC Barcelona din sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

juventus

Campioana Italiei s-a impus pe teren propriu cu un 3-0 cat se poate de clar, jocul torinezilor fiind inca mai convingator decat scorul de pe tabela.

Intalnirea de la Torino a inceput intr-o maniera entuziasmanta pentru gazde, care au sufocat Barcelona cu un presing eenergic si foarte avansat.

Argentinianul Dybala, vazut de multi ca “noul Messi” al fotbalului mondial, a deschis scorul rapid, inca din minutul 7. Cuadrado i-a pasat bine in interiorul careului advers, el a pivotat frumos si a sutat imparabil cu stangul pe coltul lung.

Cea mai mare ocazie a oaspetilor din prima repriza a venit in minutul 21, atunci cand Messi l-a gasit excelent pe Iniesta in careul advers, insa mijlocasul spaniol nu l-a putut invinge pe Buffon din 6 metri, portarul reusind sa devieze in corner.

Imediat Juve a lovit din nou, acelasi Dybala marcand cu un sut cu stangul, fara preluare, din marginea careului, Ter Stegen neavand nici de aceasta data replica.

Messi a fost apoi iertat de un cartonas galben, marcand dupa fluierul arbitrului la o faza in care Suarez a fost semnalizat in offside, iar Bonucci a ratat ultima sansa in prelungirile reprizei.

Partea secunda a fost la fel de spectaculoasa, gazdele marcand a treia oara prin “stalpul” Giorgio Chiellini, care a trimis perfect cu capul, pe coltul lung.

Suarez a avut apoi sansa de a reduce din diferenta, insa Bonucci s-a opus, pentru ca pe final arbitri sa anuleze eronat un gol valabil inscris de Cuadrado. O alta faza controversata a fost cea in care Chiellini a blocat balonul sutat de Neymar cu pieptul, mingea fiind apoi deviata in mana, arbitrul lasand jocul sa continue.

Juve s-a impus cu scorul de 3-0 la capatul unui meci in care Barcelona nu a contat din punct de vedere tactic si va porni ca mare favorita la calificarea in semifinale in returul de la Barcelona.

ziare.com

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …