Friday , April 26 2024

Liga 1: Steaua castiga cu CFR si devine lidera in play-off

steaua-cfr

Steaua Bucuresti a invins CFR Cluj cu 2-0 in prima etapa de play-off, bifand doar a doua victorie din 2017 si urcand, cel putin pentru o zi, pe prima pozitie a finalei campionatului din Liga 1, stagiunea 2016/2017.

Golurile Stelei au fost marcate de Gnohere si Popescu, ambele venind in ultimele 6 minute de joc.

CFR Cluj a inceput mai bine partida, a fost echipa mai activa in atac si asta s-a si vazut, cand Omrani a ratat singur cu Nita, sutul sau lovind din devierea portarului stelist bara transversala.

O bara a avut si Steaua pana la final de prim mitan, dupa ce gazdele au inceput si ele sa joace mai bine si sa atace mai insistent poarta lui Minca. Ovidiu Popescu a lovit bara dupa un sut foarte bun din lovitura libera.

A fost o prima parte placuta ochiului, cu destul de multe ocazii de gol, incheiata cu un fault dur al lui Muniru la mijlocul terenului, taxat de arbitrul Petrescu cu un cartonas galben.

Sa spunem ca Steaua a cerut si doua lovituri de pedeapsa, dupa un fault facut la De Amorim mai intai si apoi dupa un hent pe care Thiago Lopes sustin gazdele ca fundasul portughez l-a facut in careu.

Insistentele ofensive ale Stelei au fost rasplatite pana la urma la final de partida. Gnohere a marcat primul in minutul 83, sut din voleu din cativa metri dupa o centrare perfecta a lui Enache de pe flancul drept. Fostul varf dinamovist a fost introdus pe teren in minutul 63.

Emotiile gazdelor aveau sa fie risipite complet in minutul 90, cand Ovidiu Popescu a executat o lovitura libera splendid, balonul venind din apropierea tusei de pe flancul stang.

2-0 asadar final pentru Steaua, care devine lidera in play-off, cu 27 de puncte, unul peste Viitorul, care va juca luni cu Dinamo.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …