Saturday , April 27 2024

Juventus invinge Real Madrid in semifinalele Ligii Campionilor

juve-real

Juventus Torino a castigat cu 2-1 meciul cu Real Madrid, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, si are o sansa importanta sa elimine castigatoarea competitiei de anul trecut.

Real Madrid a fost considerata marea norocoasa a tragerii la sorti pentru semifinalele Ligii Campionilor, insa marti seara a fost nevoita sa revina intr-o tara in care nu s-a simtit niciodata bine si in care la ultimele sapte deplasari nu obtinuse nicio victorie.

Istoria s-a repetat si pe Juventus Stadium, unde gazdele au inceput extrem de agresiv si montate sa intre in cartea de istorie a “Batranei Doamne”.

Juventus a dominat categoric startul meciului, iar deschiderea scorului a venit dupa doar 8 minute, cand Morata a bagat mingea in plasa din fata portii, dupa un sut al lui Tevez, respins de Casillas.

Real Madrid s-a trezit cu greu dupa primirea golului, dar a inceput sa preseze si sa puna stapanire pe centrul terenului.

Dupa cateva suturi de la distanta, egalarea a venit in minutul 27, cand James Rodriguez l-a gasit excelent pe Ronaldo in fata portii, iar portughezul a marcat cu o lovitura de cap.

In plus, Real putea intra in avantaj la pauza, insa James Rodriguez a trimis in transversala cu capul in minutul 41, dupa o centrare perfecta a lui Isco.

Real a incercat in startul partii secunde un joc de posesie, insa o greseala comisa i-a trimis pe torinezi pe contraatac, iar Carlitos Tevez a obtinut penalti in minutul 56, dupa un duel cu Carvajal.

Atacantul argentinian a fost cel care a executat si lovitura de pedeapsa si a facut 2-1 pentru Juventus fara nicio emotie.

Italienii s-au aparat apoi excelent pana la finalul meciului si au luat un avantaj extrem de important inaintea meciului retur, programat saptamana viitoare la Madrid.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …