Friday , April 26 2024

Iaslovățul a reprezentat județul la turneul regional al Cupei Satelor

Formația pregătită de Paul Popescu a pierdut ambele meciuri disputate la Ruginoasa: 0-5 cu Cașin (Bacău) și 0-3 cu Făurei (Neamț) 

Iaslovățul a reprezentat județul Su­cea­va la turneul regional al Cupei Satelor, competiție ce a avut loc sâmbă­ta trecută în comuna ieșeană Ruginoasa. Şi cu atât a rămas: cu participarea. Sub privirile managerului FRF pentru Dezvoltare, Ciprian Paraschiv, formația pregătită de profesorul Paul Popescu a pierdut ambele meciuri disputate în gru­pe: 0-5 cu Cașin (Bacău) și 0-3 cu Făurei (Neamț).

Grupa A:

Ruginoasa (Iași) – Ferești (Vaslui) 5-0

Ruginoasa (Iași) – Vârfu Câmpului (Botoșani) 1-0

Ferești (Vaslui) – Vârfu Câmpului (Botoșani) 0-0

Grupa B:

Cașin (Bacău) – Iaslovăț (Suceava) 5-0

Cașin (Bacău) – Făurei (Neamț) 0-0

Iaslovăț (Suceava) – Făurei (Neamț) 0-3

Finala:

Ruginoasa (Iași) – Cașin (Bacău) 7-0

Iaslovățul a mizat la Cupa Satelor pe următorul lot de jucători: Vasile Silviu Sorea, Simon Utale, David Botoșan, Alexandru Solovăstru, Ionică Daniel Cosovan, Cătălin Alexandru Olari, Sebastian Solovăstru, Cătălin Solovăstru, Adrian Alessio Pașcu, Florin Cocervan, Eliab Coajă, Luca Gheghe, Cătălin Iulian Huștiuc, Vasilică Dănuț Magdici, Luca Mihai Avram și Emilia Damaris Solovăstru.

Cupa Satelor este o întrecere rezervată copiilor cu vârsta mai mică de 13 ani și reprezintă un proiect național lansat în toamna anului trecut de către Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Competiția s-a bucurat de un mare interes la nivelul județului Suceava, nu mai puțin de 61 de echipe din mediul sătesc regăsindu-se pe tabloul de concurs, un record național.

Faza finală se va desfășura în perioada 9-12 mai, câștigătoarea primei ediții a Cupei Satelor urmând să înso­țească echipa națională de fotbal a României în deplasarea din Norvegia (preliminariile Euro 2020), pentru o experiență unică alături de tricolori. Locurile 2 și 3 vor beneficia de un program VIP la partida România – Spania din preliminariile aceleiași competiții. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …