Friday , April 26 2024

Foresta a plecat după puncte în Ilfov

Echipa suceveană caută prima victorie din 2017 în meciul pe care îl are programat astăzi, de la ora 11.00, pe terenul celor de la CS Balotești, în etapa a XXIII-a din Liga a II-a. “Suntem obligați să scoatem un rezultat bun la Balotești”, consideră Cristi Popovici. Grumezescu, Strugariu și Masella lipsesc din lotul sucevean 

 Liga2. Foresta

Foresta caută să obțină prima victorie din acest an în meciul pe care îl are programat astăzi, cu începere de la ora 11.00, pe terenul celor de la CS Balotești, în etapa a XXIII-a din Liga a II-a.

“Suntem obligați să scoatem un rezultat bun la Balotești pentru că urmează o etapă în care nu jucăm și avem nevoie de liniște. Ne deplasăm pe terenul unei echipe aflate în criză  de puncte și care e angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Prin prisma acestui lucru nu ne așteaptă un meci ușor pentru că și cei de la Balotești se vor lupta cu ardoare pentru victorie. Imi doresc să avem o evoluție mai bună decât în etapa precedentă, iar valoarea jucătorilor noștrii ne obligă să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Cristi Popovici înaintea partidei de astăzi.

Seful băncii tehnice de pe Areni nu va putea miza la meciului de la Balotești pe serviciile a trei jucători. Strugariu este accidentat, Masella este în urmă cu pregătirea, iar Grumezescu așteaptă să fie declarat liber de contract pentru a putea fi legitimat la Foresta.

Foresta Suceava (echipa probabilă): Niga – Bălan, Asanache, Lung, Drugă – Cerlincă, Dumitriu, Dănilă, Căinari – Rusu, Vraciu.

CS Balotești și-a adus antrenor nou înaintea meciului cu Foresta

De partea cealaltă, gruparea ilfoveană va aborda meciul de astăzi cu un nou antrenor principal în persoana lui Augustin Călin, dar și cu opt jucători noi în lot față de prima parte a campionatului. “La prima vedere, evitarea retrogradării este un obiectiv destul de greu de realizat, dar știu la ce m-am înhămat”, a spus Augustin Călin.

In tur, Foresta s-a impus pe Areni, în fața celor de la Balotești, cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Matei (2), Bujor și Masella.

In istoria celor șapte confruntări directe, CS Balotești nu a câștigat niciodată. Au fost patru victorii ale echipei sucevene și trei remize.

Programul etapei a XXIII-a:

Chindia Târgoviște – Academica Clin­ceni

CS Balotești – Foresta Suceava

Sepsi Sfântu Gheorghe – CS Afumați

Juventus București – Luceafărul Oradea

Dunărea Călărași – FC Brașov

Politehnica Timișoara –  Dacia Unirea Brăila

UTA Arad – Metalul Reșița

Unirea Stefănești – CS Mioveni (neprogramat)

Olimpia Satu Mare va sta în această rundă. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …