Tuesday , March 19 2024

FCSB – LAZIO 1-0, în prima manşă din 16-imile de finală ale Europa League

FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, 1-0 cu Lazio în meciul tur din 16-imile de finală ale Europa League, după golul marcat în minutul 29 de Harlem Gnohere.

gnohere

Prima repriză a început lent, cu multe greșeli făcute de jucătorii ambelor echipei. Portarul de 18 ani al lui FCSB, Vlad, a ieșit în evidență prin trei intervenții salvatoare, iar Gnohere a marcat primul gol al meciului. În minutul 29, atacantul francez a marcat după un contraatac perfect. Budescu a pasat excelent, iar francezul a scăpat singur cu portarul Strakosha, învingându-l cu un șut de 10 metri. Până la pauză, FCSB a închis jocul foarte bine, iar Vlad a mai avut o intervenție salvatoare.

În repriza a doua, Simone Inzaghi a băgat “piesele” grele: Felipe Anderson, Immobile și Lulici, dar Lazio nu a putut marca. Italienii au forțat, au dominat, au avut câteva ocazii, dar nu l-au putu învinge pe Vlad. În finalul meciului, Budescu și Caceres au avut două ocazii uriașe. Stelistul a ratat singur cu poarta goală, după ce l-a driblat pe Vlad, în timp ce Caceres nu a putut trimite în plasă din câțiva metri.

FCSB: Vlad – R. Benzar, Planic, V. Găman, Jr. Morais – Pintlii (Teixiera 46), Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase (Coman 58) – Gnohere (82 Cr. Tănase).

Lazio: Strakosha – Bastos, Luiz Felipe, Caceres – Basta, Murgia, Leiva, Milinkovic-Savic, J. Lukaku (Lulic 75) – Nani (F. Anderson 56), Caicedo (Immobile 56).

A arbitrat Deniz Aytekin, ajutat de asistenţii Eduard Beitinger şi Rafael Foltyn, de adiţionalii Daniel Siebert şi Benjamin Brand, şi de rezerva Marco Achmuller (toţi din Germania).

Returul este programat, joi, 23 februarie, de la ora 20:00, la Roma.

 

 

Vezi si

Iubitul Arynei Sabalenka, fost hocheist de performanță, a murit la 42 de ani. El ar fi fost ucis la Miami

Belarusul Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheață și iubit al jucătoarei de …