Friday , April 19 2024

Romania – Malta 1-0. Meci chinuit, Puscas aduce victoria

Tricolorii s-au impus chinuit, la Ploiești, duminica seara și au făcut 10 puncte în clasamentul grupei preliminare pentru Campionatele Europene, dupa victoria cu 1-0 in fata Maltei.

Jucătorii lui Cosmin Contra au terminat meciul în corzi, dar au reușit în cele din urmă să obțină victoria.

În propriul careu – așa a terminat reprezentativa României partida disputată, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, împotriva Maltei. George Pușcaș a înscris singurul gol al partidei, în primul minut al reprizei secunde, și a adus trei puncte care țin în viață șansele de calificare ale “tricolorilor” la Campionatul European din 2020, în ciuda jocului dezamăgitor prestat de jucătorii lui Cosmin Contra. De cealaltă parte, Malta a semănat cu România din finalul meciului cu Spania, sperând la un rezultat de egalitate până în ultimele momente.

Răzvan Marin a avut un gol nevalidat în minutul 11, pentru un ofsaid în care se afla Florin Andone, în timp ce Farrugia a trimis mingea în poarta lui Tătărușanu, tot din ofsaid, în minutul 88.

Au evoluat echipele:

România: Tătăruşanu – Chipciu, Rus, Chiricheş, Ştefan – Cicâldău, Marin (Stanciu ’59), Bordeianu, I. Hagi (Grozav ’72) – Andone, Puşcaş (Keşeru ’77). Selecţioner: Cosmin Contra

Malta: Bonello – Borg, Agius, Z. Muscat – Corbolan, Vella (Grech ’86), R. Muscat, Gambin (Zerafa ’81), Mbong – Farrugia, Nwoko (Effiong ’72). Selecţioner: Raymond Farrugia

Cartonaş galben: Bonello ‘42

surse: HotNews, Pro TV

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …