Friday , April 26 2024

“El Clasico” FC Barcelona – Real Madrid, programat la 29 noiembrie, din cauza alegerilor regionale

Meciul dintre echipele FC Barcelona şi Real Madrid, care ar fi trebuit să se joace în week-end-ul 27/28 noiembrie, se va disputa la 29 noiembrie, din cauza alegerilor regionale din Catalunia, care vor avea loc, duminică, în săptămâna respectivă, a anunţat Liga Spaniolă de Fotbal, citată de AFP.

“Liga Profesionistă de Fotbal (LFP) a programat pentru luni, 29 noiembrie, la ora locală 21.00, meciul FC Barcelona – Real Madrid, din cauza coincidenţei cu alegerile parlamentare din Catalunia şi a problemelor de securitate ce ar putea fi cauzate de cele două evenimente”, se arată într-un comunicat al LFP.

Programarea “El Clasico” pentru ziua de sâmbătă, 27 noiembrie, nu era posibilă deoarece ambele echipe vor juca în acea săptămână şi meciuri în Liga Campionilor.

Potrivit Jaume Roures, proprietarul Mediapro, unul din grupurile care deţin drepturile de televizare a meciurilor din campionatul Spaniei, decizia a fost motivată şi de faptul că în alegeri sunt implicaţi numeroşi voluntari şi angajaţi din Catalunia, printre care se numără şi mulţi fani ai FC Barcelona.

După 10 etape, FC Barcelona ocupă locul doi în clasamentul campionatului Spaniol, cu 25 de puncte, la un punct de liderul Real Madrid (26). Meciul FC Barcelona – Real Madrid este programat în etapa a XIII-a a campionatului.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …