Friday , April 26 2024

CSU Suceava se mută în sala din Botoșani pentru meciul cu HC Vaslui

Partida dintre CSU Suceava și HC Vaslui va avea loc vineri, de la ora 18.00, în sala “Elisabeta Lipă”. Universitarii nu pot juca acasă din cauza lucrărilor de renovare a sălii LPS. Conducerea clubului CSU a promis că va pune la dispoziția suporterilor suceveni două mijloace de transport pentru deplasarea la Botoșani. Intrarea la meciul de vineri este gratuită, a precizat directorul Sorin Rață

Handbal. Suceava

CSU Suceava se mută în Sala “Elisabeta Lipă” din Botoșani pentru meciul cu HC Vaslui, programat vi­neri, cu începere de la ora 18.00, în cadrul etapei a 6-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Motivul? Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, locul unde universitarii dispută meciurile de pe teren propriu, a intrat de săptămâna trecută într-un proces de modernizare, care prevede renovarea tavanului și înlocuirea suprafeței de joc, veche din 2008.

Finanțate de Primăria Suceava și Consiliul Local Suceava, lucrările se ridică la 330.000 de lei și vor dura aproximativ două săptămâni. Este de așteptat ca echipa locală de handbal să revină în sala LPS la meciul cu CSM Focșani, programat pe data de 12 octombrie.

După începerea lucrărilor la sala LPS, Adrian Chiruț a mutat ședințele de pregătire ale universitarilor în sala {colii “Miron Costin” din cartierul Burdujeni. Astăzi, universitarii se vor deplasa la Botoșani pentru un antrenament oficial în sala “Elisabeta Lipă”.

Pentru meciul de vineri, conducerea universitarilor intenționează să pună gratis la dispoziția suporterilor două mijloace de transport la Botoșani, unul pentru abonații clubului, iar altul pentru galerie.

Intrarea spectatorilor la partida de vineri din sala “Elisabeta Lipă” va fi gra­tuită, a anunțat directorul CSU Sucea­va, Sorin Rață. Oficialul sucevean a mai adăugat că organizarea meciului cu HC Vaslui va costa clubul universitar în jur de 2.500 de lei. (Dănuț CHIDOVET)

 

 

 

 

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …