Friday , April 26 2024

CSU Suceava îşi apără primul loc în play-out

In runda a două din turneul pentru menţinerea în Liga Zimbrilor la handbal masculine, formaţia suceveană va evolua astăzi, de la ora 18.30, pe terenul celor de la CSM Focşani Handbal - conferinta Focsani

CSU Suceava îşi apără primul loc în clasamentul turneului play-out în meciul pe care îl are programat diseară, cu începere de la ora 18.30, în deplasare, la CSM Focşani.

“Focşaniul este o echipă incomodă, mai ales pe teren propriu. Eu sper să jucăm mai bine decât am făcut-o în ultimul meci şi să ne putem întoarce cu toate cele trei puncte. Băieţii sunt con­ştienţi că avem capacitatea să câştigăm toate me­ciurile din acest tur­neu, dar trebuie să eli­minăm din greşeli”, a declarat antre­no­rul Adrian Chiruţ.

La rândul său, pivotul Ioan Tcaciuc se aşteaptă la un nou meci de luptă în Vrancea. “Ne aşteaptă un meci de luptă la Focşani, aşa cum au fost toate meciurile directe de până acum. Dacă vom face toate punctele de pe teren propriu, cred că nu mai avem emoţii, dar la fiecare meci trebuie să dăm maximul şi să încercăm să jucăm cât mai bine, şi astfel nu cred că avem cu să pierdem”, a declarat Tca­ciuc.cl hanbal vaslui

Meciul de astăzi dintre CSM Focşani şi CSU Suceava va fi condus de brigada bucureşteană de arbitri Iliescu / Manea.

In celălalt meci din runda a doua din play-out, CSM Făgăraş a primit aseară vizita celor de la HC Vaslui.

In sezonul regulat al Ligii Zimbrilor la handbal masculin, cele două formaţii au încheiat ambele meciuri directe la egalitate. A fost 19-19, la Suceava, şi 23-23 la Focşani. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. DUMINICA SUB EUFORIA VICTORIEI DE SAMBATA HANDBALISTII CAZATI INTR-UN APARTAMENT DIN GEORGE ENESCU AU SERVIT..SI AU FACUT BATAI IN FATA BLOCULUI RESPECTIV IN SPATELE SALII DE SPORT DE LA LICEUL SPORTIV….PRIMARIA TREBUIE SA PLATEASCA BATAUSI…..