Friday , April 26 2024

CSU Suceava a ocupat locul 2 la Cupa Municipiului Bacău

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a încheiat turneul cu două victorii și o înfrângere: 30-27 cu HC Buzău și 32-25 cu CSM Reșița, respectiv 19-22 cu CSM Bacău CSU Suceava - Bacau-min

CSU Suceava a participat la sfârșitul săptămânii trecute la cea de-a XIII-a ediție a Cupei Municipiului Bacău la handbal masculin. După două zile de întreceri, echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a încheiat turneul pe locul secund, cu două victorii și o înfrângere: 30-27 cu HC Buzău și 32-25 cu CSM Reșița, respectiv 19-22, în primul meci, cu gazdele de la CS Municipal Bacău.

“A fost un turneu în care am vrut să vedem la ce nivel am ajuns cu jocul nostru. Mai avem de lucrat mai ales la capitolul omogenitate. Jucătorii vechi se cunosc, cunosc traseele de joc, dar când intră pe teren cei veniți în această vară se resimte. Sper să-i ajungă din urmă până la startul campionatului”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Formația suceveană va încheia seria meciurilor de verificare din această vară cu o dublă amicală pe terenul Stelei, programată joi (ora 18.00) și vineri (ora 11.00). (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Costin ALEXANDRESCU)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …