Friday , April 26 2024

Au început înscrierile pentru Cupa Cartierelor

Pasionații de fotbal din Suceava se pot înscrie în competiție prin intermediul unui formular postat pe siteul local de sport GazetaSV.ro

Cupa Cartierelor

Organizatorii au dat startul înscrierilor la Cupa Cartierelor, ediția a IX-a a competiției care le aduce sucevenilor bucuria fotbalului din spatele blocu­rilor urmând să aibă loc în perioada 24 iunie – 2 iulie, pe terenul complexului Ramiro din Burdujeni.

Pasionații sportului rege din Suceava se pot înscrie în competiție prin intermediul unui formular postat pe siteul local de sport GazetaSV.ro. Fiecare echipă se poate înscrie în concurs cu un lot de maximum 12 jucători (6 titulari + 6 rezerve), vârsta minimă de participare fiind de 14 ani. O formație poa­­te miza pe cel mult trei ju­cători din afara municipiului Su­ceava și va reprezenta car­tierul din care are cei mai mulți componenți în lot. Conform regulamentului, nicio echipă nu își poate modifica sau completa lotul de jucători dupa data limită de 22 iunie sau în pauza dintre faza preliminariilor și turneul final.

Cupa Cartierelor 2017 este or­­ganizată cu sprijinul următorilor parteneri: Pub Sport Ra­miro, GalbenVerde.ro, Asocia­ția Județeană de Fotbal Su­ceava, Direcția Județeană pen­tru Sport și Tineret, Asociația Județeană “Sportul pentru Toți”, Rai Caffe, NGGS Gru­pul de Securitate, Invent Vision, Total Bet, ATU Bar, Decathlon și Tuborg.

Lansată în urmă cu opt ani de site-ul GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizată la nivelul municipiului Suceava. La primele opt ediții ale competiției au luat parte peste 3.000 de participanți, cu vârste cu­prinse între 14 și 40 de ani. Pre­cedentele ediții au fost câș­tigate de Victoria Areni (2009), Victoria Obcini (2010), Railex Burdujeni (2011), Adistal Burdujeni (2012), Railex Burdujeni (2013), Old Bucovina (2014 – profesioniști) și Rai Caffe (2014 – amatori), Galacticii Centru (2015) și Railex Burdujeni (2016). Obiectiv de Suceava este partener media al evenimentului. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …